Bogat in Vitamine. Conține inclusiv ulei de cătină.

NECTAR DE CĂTINĂ MELISSIMO

melissimo - catina nectar

BENEFICII

Cătina sau „ginsengul românesc” conţine cea mai mare cantitate de vitamina C, mai mult decât măceşul şi de zece ori mai mult decât citricele. Cătina poate fi şi cel mai bun vaccin antigripal.

  • Efect imunostimulator. Consumul de cătină ajută organismul să se menţină sănătos şi puternic şi, la nevoie, să lupte împotriva bolilor. Mai mult, are proprietăţi antibiotice şi combate direct infecţiile bacteriene.
  • Efect vitaminizant. Fructele de cătină conţin aproape toate mineralele şi vitaminele necesare organismului uman.
  • Efect depurativ. Consumul de cătină ajută organismul să elimine toxinele atât prin sistemul digestiv cât şi la nivelul ficatului.
  • Efect antiinflamator. Cătina este un bun antiinflamator şi antibacterian, ajută la tratarea afecţiunilor pielii, rănilor sau arsurilor
  • Efect cicatrizant. Cătina are un puternic efect cicatrizant, ajută la refacerea ţesuturilor.
  • Efect citoprotector. Cătina apără celulele de tot ce este toxic şi nociv şi contribuie la menţinerea stării de sănătatea organismului.

PLANTATIE PROPRIE

Detinem cea mai mare plantatie certificata BIO din Romania
Avem 4 soiuri de cătină acreditată BIO, pe care le culegem in perioade diferite pentru a ne bucura de tot complexul de VITAMINE(C, E, F, K, B1, B2, B3) si OMEGA(3, 6, 7, 9).

Plantația de cătină se afla in județul Gorj, în lunca Gilortului, într-o zonă montană, înconjurată de pășuni și ferită de poluare și agricultură intensivă. Pe o suprafață de peste 44 hectare, recoltăm cătina la standarde europene și o transformăm în suc de cătină

În Melissimo nu există adaosuri, conservanți, coloranți sau elemente artificiale.

Dincolo de gustul său delicios și răcoritor, fiecare dintre ingredientele Melissimo este o adevărată minune a naturii, cu beneficii extraordinare asupra stării de bine și de echilibru a organismului.

ADAUGĂ ÎN COȘ

Nectarul BIO este produs din fructe de cătină ecologice îndulcit cu miere de albine ecologică (miere Melarium, produsa tot de noi).
Se consumă ca atare sau diluat cu apă, ca un sirop. A se consuma în 5 zile de la deschidere.

Cantitate: 250ml
Ingrediente: cătină bio 60%, miere de albine bio 40%