Acest site este proprietatea S.C. EUROMELLIS NATURA SRL cu sediul in Valenii de Munte, str. Berevoiesti nr.77-79, C42, judetul Prahova, CUI: RO 33365240, J29/969/2014, CONT :RO45 BACX 0000 0010 3119 7001, UNICREDIT BANK

Date de contact

TEL: 0738 696 023
0741 259 429

MAIL: office@euromellis.ro

EUROMELLIS NATURA este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, asupra denumirii, logo-ului, designului, in general asupra intregului continut al acestuia precum si asupra tuturor marcilor mentionate in site.

Denumirea site-ului precum si logo-lul acesteia, denumirea  Melarium si logo-ul acesteia, denumirea Melissimo si logo-ul acesteia sunt marci inregistrate Euromellis Natura SRL, cu toate drepturile conferite de aceasta inregistrare. Folosirea acestora fara prealabila autorizare a detinatorului legal este sanctionata de legislatia in vigoare.

De aemenea intregul continut al site-urilor proprietatea SC Euromellis Natura este protejat de legislatia privind drepturile de autor si proprietate intelectuala.

Termeni si conditii de utilizare

 1. Inscrierea pe siteu-rile www.melissimo.ro este gratuita.
 2. Utilizatorul are obligatia sa acceseze si sa utilizeze site-ul conform practicilor in domeniu, cu respectarea legislatiei in vigoare si fara a produce vreun prejudiciu EUROMELLIS NATURA.
 3. Toate produsele prezentate pe site sunt disponibile in limita stocului.
 4. Disponibilitatea produselor de pe acest site si preturile acestora se actualizeaza zilnic. Preturile afisate includ TVA.
 5. Inregistrarea comenzii nu reprezinta confirmarea acesteia. Dupa inregistrarea comenzii, aceasta va fi procesata in vederea confirmarii si stabilirii dataliilor de livrare.
 6. Termenul de livrare este de 1-2 zile de la confirmarea comenzii. Totusi, in perioada marilor sarbatori religioase (ex. Paste, Craciun) sau in perioada de mari reduceri comerciale (ex. Black Friday) livrarea comenzii poate dura intre 5-10 zile.
 7. Euromellis isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie de pe site, inclusiv cu privire la preturi. Daca in momentul in care se face comanda unui produs pretul acestuia nu corespunde cu cel afisat veti fi instiintati cu privire la acest aspect. Daca exista diferente intre pretul real si cel afisat, procesarea comenzii se va face doar cu acordul expres al clientului.
 8. Produsele comercializate sunt avizate conform legislatiei in vigoare si ambalate conform detaliilor din imaginile de prezentare.
 9. Metoda de livrare a produselor este prin colet iar expedierea se face prin Fan Courier. Clientul are obligatia de a furniza date corecte si complete de livrare si de a receptiona coletul direct sau prin reprezentanti. Nu ne asumam responabilitatea livrarii comenzilor in situatia comunicarii unor adrese incorecte sau incomplete. Costul livrarii este de afisat in ultima etapa a plasarii comenzii. Pentru comenzi unice al caror cost depaseste suma de 250lei livrarea este gratuita.
 10. Plata se poate face la primirea coletului in sistem ramburs sau prin transfer bancar.
 11. Anularea comenzilor se poate face prin e-mail sau telefonic insa valideaza doar daca acestea nu au fost expediate.
 12. Potrivit OUG nr.34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta fara a fi nevoit sa justifice decizia de retreagere si fara a suporta alte costuri cu exceptia celor privind livrarea precum si a celor privind diminiarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora.
 13. Conform aceluiasi act normativ, sunt exceptate de la dreptul de retragere furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.
 14. Intentia de returnare a unui produs va fi comunicata SC Eeuromellis Natura SRL prin oricare din urmatoarele: e-mail, scrisoare recomandata cu confirmare de primire, telefon, SMS, utilizand formularul anexat sau prin orice alta declaratie neechivoca prin care va exprimati decizia de retragere din contract
 15. Produsele comerializate pe acest site pot avea efecte pozitive asupra tonusului si starii dvs de sanatate. Cu toate acestea scopul informatiilor despre produsele din site este unul exclusiv informativ si nu substituie prescriptiile sau sfaturile medicului. Daca suferiti de o afectiune medicala si apreciati ca produsul/produsele achizitionat/e poate/pot agrava boala, cereti sfatul medicului mai inainte de a-l/a le consuma.
 16. Orice eventuale dispute se vor solutiona pe cale amiabila direct ori prin mediere iar daca partile nu ajung la niciun acord, litigiul se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.
 17. Prin efectuarea unei comenzi va exprimati acordul cu privire la termenii si conditiile de mai sus.

 

NEWSLETTER

…fără aditivi, fără conservanți, fără spam.
Abonează-te și fii la curent cu noutățile – articole cu informații
#deliciosdesanatoase, oferte speciale și discounturi avantajoase.

[mc4wp_form id=”74″]