Avem 4 soiuri de cătină acreditată BIO, pe care le culegem in perioade diferite pentru a ne bucura de tot complexul de VITAMINE(C, E, F, K, B1, B2, B3) si OMEGA(3, 6, 7, 9).

Plantația de cătină se afla in județul Gorj, în lunca Gilortului, într-o zonă montană, înconjurată de pășuni și ferită de poluare și agricultură intensivă. Pe o suprafață de peste 44 hectare, recoltăm cătina la standarde europene și o transformăm în suc de cătină

Procesul de sterilizare al sucului este unul identic cu cel al pregătirii hranei astronauților. Prin sterizilare HPP, adică la o presiune de 6000 de Bari, sucul este introdus cu tot cu sticlă într-un tub cu presiune, tratament ce permite produsului să se păstreze RAW, împreună cu toate proprietățile și vitaminele intacte.

Melissimo este o băutură 100% naturală, nepasteurizata, obținută exclusiv din ingrediente pure și neprocesate industrial, produse în mod natural, cu o minimă intervenție umană, în zone curate, ferite de poluare.

În Melissimo nu există adaosuri, conservanți, coloranți sau elemente artificiale.

Dincolo de gustul său delicios și răcoritor, fiecare dintre ingredientele Melissimo este o adevărată minune a naturii, cu beneficii extraordinare asupra stării de bine și de echilibru a organismului.

catina melissimo
catina - melissimo
catina - melissimo

NEWSLETTER

…fără aditivi, fără conservanți, fără spam.
Abonează-te și fii la curent cu noutățile – articole cu informații
#deliciosdesanatoase, oferte speciale și discounturi avantajoase.

[mc4wp_form id=”74″]