Cătina noastră românească, crescută organic, a ajuns direct pe Discovery Channel, la „Cum se fabrică”. Ne-am lăsat filmați și descoperiți în toată splendoarea noastră, de la primul bob de cătină ieșit în soare, până la prima sticlă ajunsă în magazine.
Ce beneficii miraculoase are cătina nu mai este un secret, dar cum le păstrăm pe toate să ajungă la voi intacte, veți descoperi în documentarul despre noi.
Povestea începe în județul Gorj, în Subcarpații României, unde clima și calitățile solului sunt cele mai benefice și unde ne permite nouă să avem cea mai mare plantație de cătină certificată bio din România. Avem 40 de hectare cu 4 soiuri de cătină diferite, de care au grijă 700 de oi să le asigure îngrășământ ecologic.
Facem selecția boabelor atent, cu cele mai meticuloase și pregătite mâini, apoi le spălăm, stoarcem și le presăm la rece.
Rezultatul: suc și nectar de cătină, cu toate proprietățile naturale păstrate.
Totul îndulcit cu miere certificată bio, întâlnit cu apă pură de izvor alcalină, apoi omogenizat și pompat direct în sticle speciale.
Enjoy!