Beneficii Catina

Sucul care conține toate cele patru omega.

melissimo - suc cele patru omega

Schimbările bruște de temperatură au venit cu un număr mare de viroze, dar și cu creșterea numărului de persoane infectate cu noul coronavirus. De altfel, astăzi 16 martie, s-a înregistrat un nou record pentru anul 2021. Peste 6000 de cazuri, ceea ce nu s-a mai întâmplat din luna decembrie a anului trecut. În acest context, întărirea imunității devine esențială.

Cel mai bun și puternic remediu natural contra oricărui tip de virus este cătina, însă nu orice cătină, ci cea pură, plantată în cele mai bune condiții de climă și curenți de aer și sol. Din fericire, România are plantații de acest tip, dar din păcate exportă foarte mult. Totuși pe piață, în momentul de față există o variantă de suc de cătină, bio, îndulcit cu miere pură, care este considerat de specialiști o sursă excelentă de vitamine și substanțe nutritive, care întăresc imunitatea.

Ce vitamine conțin sucurile Melissimo

Toți cei care le-au consumat cu regularitate susțin că nu au răcit deloc în această iarnă. Această băutură minune conține vitaminele A, B1, B2, C, D, E, K și P, precum și carotenoizi, flavonoizi, fenoli, aminoacizi, acid organic, acid folic și 20 de elemente minerale. În plus are toate cele patru omega, omega-3, omega-6, omega-7 și omega 9 și asta pentru că fructul de cătină este singurul din lume care le conține pe toate.

Cătina este considerat de specialiștii și cercetătorii din întreaga lume un remediu natural de excepție, care ajută în prevenția și combaterea a numeroase afecțiuni. Nu întărește doar sistemul imunitar, ci este un aliat de nădejde și în prevenirea cancerului, a bolilor cardiovasculare, a diabetului, a bolilor de piele și tratează și problemele digestive, cum ar fi ulcerul gastric.

Articol integral pe voxbiz.ro