Beneficii Catina

CĂTINA, leacul minune pentru o imunitate de fier.

catina leacul minune - melissimo

Cătina reprezintă unul dintre cele mai puternice remedii naturale împotriva unor afecțiuni ale organismului, dar este și un întăritor recunoscut al imunității. Proprietățile sale miraculoase pot fi acum asimilate și sub forma unui suc bio.

Fructele de cătină conțin săruri minerale, vitamine, antioxidanți si hormoni vegetativi, iar proprietățile uluitoare ale cătinei sunt foarte variate: vitaminizant, energizant, antioxidant, antiinflamator, antiîmbătrânire, anticancerigen, imunostimulator.

Există opțiunea ca acest fruct cu extrem de multe beneficii să fie consumat și sub forma sucului bio Melissimo, un produs natural realizat din cătină bio, miere pură şi apă alcalină (pH 8.9 – 9).

Sucul de cătină ajută la întărirea imunității

Cătina întărește nu numai pofta de viață, ci si imunitatea organismului. Fructele de cătină conțin de două ori mai multă vitamina C decât măceșul și de 10 ori mai mult decât citricele! Ceea ce înseamnă că stimulează sistemul imunitar.

De asemenea, o altă substanță care se regăsește în sucul de cătină bio de la Melissimo este serotonina, supranumit hormonul fericirii, extrem de important în această perioadă atât de dificilă care își pune amprenta asupra organismului nostru, dar și pe starea noastră de spirit.

Important de știut este faptul că acest fruct, cât și derivatele lui, precum sucurile, sunt indicate la orice vărstă. Iar datorită proprietăților sale, cătina este indicat a fi consumată cât mai des!

Alți nutrițeni din conținutul cătinei sunt: vitaminele: B1, B2, B6, B9, A, E, D, K și P, carotenoizi, mineralele: seleniu, cupru și zinc, acizi grași Omega 3, Omega 6, Omega 7 și Omega 9, antioxidanți, precum flavonoidele, ulei esențial, carbohidrați, aminoacizi.