Se poate comanda orice produs diponibil in stoc.
Plata se poate face la primirea coletului in sistem ramburs sau prin transfer bancar.
Inregistrarea comenzii nu reprezinta confirmarea acesteia. Dupa inregistrarea comenzii, aceasta va fi procesata in vederea confirmarii exclusiv prin email si stabilirii dataliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-2 zile de la confirmarea comenzii. Totusi, in perioada marilor sarbatori religioase (Paste, Craciun) sau in perioada de mari reduceri comerciale (Black Friday) livrarea comenzii poate dura intre 5-10 zile.
Metoda de livrare a produselor este prin colet iar expedierea se face prin Fan Courier. Ne asumam responsabilitatea pentru transportul in bune conditii a coletului. Daca urmare transportului produsul/produsele sunt distruse, acestea vor fi inlocuite fara costuri suplimentare. Verificarea coletului se va face in prezenta reprezentantului firmei de curierat iar in cazul constatarii deteriorarilor se va intocmi un proces verbal de constatare a pagubelor.

Costul livrarii este afisat in pagina de check-out. Pentru comenzi unice al caror cost depaseste suma de 250lei livrarea este gratuita.
Anularea comenzilor se poate face prin e-mail sau telefonic insa valideaza doar daca acestea nu au fost expediate.
Clientul are obligatia de a furniza date corecte de livrare si de a receptiona coletul direct sau prin reprezentanti.

NEWSLETTER

…fără aditivi, fără conservanți, fără spam.
Abonează-te și fii la curent cu noutățile – articole cu informații
#deliciosdesanatoase, oferte speciale și discounturi avantajoase.

[mc4wp_form id=”74″]